Afhaalpunten.

Uw bestelling kan gemakkelijk worden verstuurd, maar u mag deze ook gratis afhalen in Tytsjerk. Dit kunt u zelf aangeven in het bestelmenu bij de laatste stap. Hier worden de eventuele verzendkosten van de te betalen prijs afgehaald. Heeft u nog vragen informeer gerust!

LAAT JE ADVISEREN EN INSPIREREN!

Passen en aanmeten.

Bij artikelen zoals caps en stijgbeugels, kan het gewenst zijn om voorafgaand aan de bestelling deze producten te passen of aan te laten meten door Pytron’s. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 06-130 450 85 of een email sturen naar lindavanderkooi@outlook.com Dit kan in Tytsjerk en op aanvraag en in overleg ook op andere locaties, zoals bijvoorbeeld bij u thuis of op stal.

 

Pytron's aan huis.

Pytron’s komt graag bij jullie vereniging, vriendengroep of op stal uitleg geven over de verschillende artikelen van Jin Stirrup. Daarnaast zullen er een ruime hoeveelheid artikelen worden mee genomen welke gepast, aangemeten en getest kunnen worden. De gastheer/gastvrouw krijgt hierbij een leuke attentie en in overleg is er veel mogelijk betreft de invulling van deze sessie.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks acties, kortingscodes, weetjes en tips!
Aanmelden
© 2016 - 2020 pytron's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel